Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeşte în oameni!Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
Investeşte în oameni!
Axa prioritară 2 - "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii"
Domeniul major de intervenţie: 2.1 - "Tranziţia de la şcoală la viaţa activă"
Număr de referinţă pentru contractul de finanţare nerambursabilă POSDRU 90/2.1/S/64002Înapoi

Filmnotic

Descriere:

Societatea este un furnizor de consultanță în industria media, dispunând de o vastă experiență în cele mai importante aspecte ale business-ului de media: dezvoltare, project management, strategie, cercetare și analiză de piață, marketing, leadership și executive training. Societatea realizează și asistență pentru producție de filme cimematografice și video. Societatea a desfășurat începand cu anul 2006 (anul înființării) activități de creație și producție (peste 20 de titluri) pentru proiecte media de tip spot publicitar, videoclip muzical, dezvoltare scenarii de film și televiziune. Produsele realizate au fost selecționate la diverse festivaluri de gen din România și străinătate. În 2007, societatea semnează un contract de parteneriat cu Studiourile Mediapro, cel mai mare studio de film din Europa de Sud Est. Obiectul contractului îl constituie furnizarea de know-how pentru producția de film. Prin concepția și producția a peste 20 de filme de scurt metraj și emisiuni și asistență de specialitate și consultanță permanentă asigurată pentru un mare trust media, societatea are o bogată expertiză acumulată în industria media. În decursul colaborării cu entitățile din grupul Mediapro, societatea a participat direct la realizarea a peste 250 spoturi publicitare, 50 videoclipuri muzicale, 6 filme de lung metraj și 3 serii de film TV. Pe lângă aceste activități rezultate din colaborarea directă cu grupul Mediapro, societatea a înlesnit și realizarea unor proiecte de film independent, cu surse de finanțare privată.

Începând cu anul 2010, Filmnotic a devenit partener principal în cadrul proiectului “MediaLab - Laborator de formare a competenţelor practice şi transfer de know-how în industria media”.

Adresa:
Telefon: 0Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei